Előfizetői tartalom

Biztató eredmények a magyar ingatlanpiacon

Portfolio
A jelek szerint pörög az irodapiac, az második negyedévében 90600 nm-t adtak át, s az idei bővülés 10 éve nem látott rekordot állíthat fel. Az ipari ingatlanokat illetően a fejlesztők új helyszínekre is szemet vetettek, egyrészt Budapest körzetében, másrészt Győr és Székesfehérvár számára is nagyobb szerep juthat. A retailben továbbra is nagy potencia rejlik, számos még Magyarországon jelen nem lévő márka tervezi a piacra lépést, s folyamatosan bővül a bevásárló központok és vidéki strip mallok száma - derül ki a DTZ második negyedéves jelentéséből.

Mi a helyzet az irodapiacon?. 2008 második negyedévében az új irodakínálat háromszor lett nagyobb, mint az előző év azonos időszakában, június végéig 90600 nm-es irodafelületet adtak át, köztük az Átrium Park II-t, a Bartók Udvart, a Corvin Offices I-t, a Flórián Udvart, a K6-t, a Millenium Tower III-t és a South Buda Business Parkot is. A kínálat dinamikusan alakult a Dél-Pest-i...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés