Előfizetői tartalom

Jó üzlet a világverseny!

Portfolio
A Jones Lang LaSalle nemzetközi ingatlan szaktanácsadó több mint 4 millió m2 összterületű olimpiai játékokra épített ingatlan, többek közt a Nemzeti Stadion, az ún. "Madárfészek", az Olimpiai Falu, a Nemzeti Konferencia Központ, és a Beijing Hotel megvalósításához járult hozzá, s már 2003 óta részt vett a pekingi olimpiai játékok épülő ingatlanjainak előkészületi munkájában.

A Jones Lang LaSalle ingatlankezelő részlegét 2007-ben az olimpiai játékok tenisz és baseball pályáin tartott "Good Luck Beijing" rendezvénysorozat kezdetétől bízták meg a létesítmények előkészítésével. A cég szakemberei végezték a karbantartók felkészítését és a különleges elektronikai berendezések kiépíttetését is, ezzel segítve elő a pekingi Olimpiai Játékok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés