Előfizetői tartalom

Farkastörvények az építőiparban!

Portfolio
Továbbra sem tisztul az építőipar, még mindig hódít az a gyakorlat, mely szerint a korábbi cégeket megszűntetik, kifizetetlen számlákat hagyva maguk mögött, s helyette újat alapítanak. A másik megfigyelhető jelenség, hogy a kivitelezést irreálisan alacsony vállalják, s így nem csoda hogy az alvállalkozók kifizetésére szinte esély sincs - írja az Index.

Az utóbbi időben rengeteg új építőipari cég látta meg a napvilágot, csak az idén június végéig közel négyezerrel nőtt a számuk, ami körülbelül kétszer annyi, mint a tavalyi első félében volt. Emellett azonban nagyszámban szűnnek is meg a cégek, míg az összes vállalat körében a felszámolások száma 11 százalékkal emelkedett a tavalyi év azonos időszakához képest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés