Előfizetői tartalom

Rákapcsolnak a tanácsadók

Portfolio
A CB Richard Ellis (CBRE) bejelentette,hogy értékbecslő csapata két új taggal bővült. Ian James értékbecslési vezetőként, Graham MacMillan pedig senior értékbecslőként csatlakozott a budapesti csapathoz, az angol Királyi Okleveles Ingatlanszakértők Társaságának (RICS) tagjaként mindketten Nagy Britanniából érkeztek. A két új munkatárssal az CBRE ingatlan-értékbecslő csapata 5 fősre nőtt.

Ian James, a CBRE értékbecslési részlegének új vezetője több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik hitelbiztosíték, adózás, eladás és akvizíciós célokból készített kereskedelmi (kiskereskedelmi, irodai, ipari és szórakoztató célú) ingatlanok értékbecslése terén. A CB Richard Ellis előtt egy magáncég ügyvezető igazgatója volt Angliában, emellett a Connell’s...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés