Előfizetői tartalom

Végre valamiben jó Magyarország?

Portfolio
A logisztikai piac folyamatosan bővül, s úgy tűnik nagy lehetőséget lát a Kelet-Közép-Európai régióban. Ezen belül is Magyarország különösen nagy szerephez juthat a jövőben, hiszen egy, a Cushman által készített rangsor szerint hazánk a harmadik legkedvezőbb adottságokkal bíró országnak számít. Lengyelország és Csehország is előkelő helyen végzett, de az EU-hoz később csatlakozott Romániának és Bulgáriának úgy tűnik jelentős a lemaradása, a fejlesztők egyelőre nem szívesen terjeszkednek irányukba - áll a Cushman & Wakefield elemzésében.

Merre tart a logisztikai piac?. A logisztikai piacon megfigyelhető trendeket illetően nem lehet igazán egységes képről beszélni, a helyzet földrajzilag változik. Annyi azonban minden területre igaz, hogy a lokációs döntések kulcstényezői között továbbra is a piacra lépés, a tranzit lehetőségek, és a fogyasztók állnak, miközben a költségek, a telítettség és az éleződő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés