Előfizetői tartalom

Irreálisan árazó kivitezők Romániában

Portfolio
Úgy tűnik, keresztülhúzhatják az Átrium Centers terveit az emelkedő építési költségek, de legalábbis elcsúsztathatják a Kolozsvárra tervezett bevásárló központ átadását. A cég szerint ugyanis a kivitelezők az anyagok indokolt áremelkedésén felül is jelentős összeggel terhelték az építkezés költségeire tett ajánlatukat, így a pályázati összegeket egyszerűen irreálisnak vélte az Árium, s új pályázatot írt ki - írja a Ziarul Financiar.

Késik a Kolozsvárra tervezett bevásárló központ, mely a Romániában négy plázát építő, Átrium Centers fejlesztésében valósulna meg, s így csupán 6 hónappal a tervezett időpont után, 2010 közepén nyithatja meg kapuit. A halasztás oka, hogy egyelőre nem találja a megfelelő kivitelezőt a cég, mivel jelentkezők ugyan lennének, de csak drágán vállalnák az építkezést....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés