Előfizetői tartalom

Szabadulna ingatlanaitól a honvédség

Portfolio
A honvédségi leépítést követően számos korábbi katonai ingatlan feleslegessé vált, s így már értékesítésre került, vagy a jövőben adhatják el. A listán nagy drága ingatlanok is szerepelnek, értékük több tízmilliárd forintra rúg, köztük van a nagyon értékes margitszigeti volt miniszteri pihenő, vagy a hűvösvölgyi laktanyakomplexum is - írja a Népszabadság.

A honvédség létszáma a korábbi százötvenezer főről 24 ezerre apadt, így számos laktanya, raktár, lőtér, gyakorlótér, csapatpihenő, és helyőrségi klub feleslegessé vált. Jelenleg hét volt honvédségi ingatlan várja a pályázók jelentkezését, ez azonban csak töredéke a megüresedett ingatlan portfóliónak. A HM-nek 780, katonai célokra már nem hasznosított ingatlana...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés