Előfizetői tartalom

Dráma és zuhanás - Szenvednek az ingatlanosok!

Portfolio
Nem sikerült jóra 2008 második negyedéve a két legnagyobb ingatlan-tanácsadó cég számára, a hitelpiaci válság kiterjedésének hatására, a JLL és a CBRE is drámai profit csökkenésről számolt be. Ugyanakkor a Jones jó hírekkel is tudott szolgálni, bevételei 5%-kal növekedtek az első félév során, közlése szerint pedig az EMEA régió kimondottan nagy 20%-os bevétel emelkedést tudott felmutatni - írja a PropertyEU.

A világ két legnagyobb ingatlan-tanácsadó cége, a CB Richard Ellis és a Jones Lang LaSalle is nagyon erősen megérezte a hitelválságot az elmúlt időszakban, az év második felében profitjuk drámai módon csökkent a folyamatosan lassuló tranzakciós aktivitásnak köszönhetően. A világ legnagyobb kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó tanácsadójának, a CB Richard Ellisnek második...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés