Előfizetői tartalom

Új közép-kelet-európai ügyvezető a Jones Lang LaSalle-nál

Portfolio
A Jones Lang LaSalle nemzetközi ingatlan szaktanácsadó ma bejelentette John Duckworth előléptetését, aki Európa, Közép-Kelet és Afrika Corporate Solutions (Vállalati Megoldások) üzletágának vezetőjéből Közép - és Kelet Európa új ügyvezetőjévé lépett elő, ahol a tevékenysége 4 országra terjed majd ki. Duckworth Londonból Varsóba helyezi át a székhelyét.

A vezetőcsere Ben Bannatyne, a JLL jelenlegi közép-kelet-európai ügyvezetője és a Jones Lang LaSalle EMEA régiójának operációs vezetőjének, Philip Dunne-nak a ProLogis-hoz, a cég egyik fő nemzetközi ügyfeléhez való távozásával kapcsolódik össze. Bannatyne, a Jones Lang LaSalle-nál eltöltött sokéves regionális vezetői pozíciója után a ProLogis közép-európai ügyvezetője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés