Előfizetői tartalom

Budapest a régiós sor végén kullog

Portfolio
Budapest a régió olcsó városai közé tartozik, Varsó, Prága és Pozsony megélhetési költségei jelentősen túlszárnyalják a magyar fővárosét. A legdrágábbnak Moszkva bizonyult, míg az orosz fővárost, Tokyo és London követi. Az amerikai városok meglepően hátul szerepelnek a listán, a közülük legdrágábbnak számító New York is csupán csak a 22. helyet szerezte meg - derül ki a Mercer felméréséből.

Továbbra is Moszkvában a legdrágább az élet a világ városai közül, áraival maga mögé utasítja Tokyot és Londont, áll a Mercer humánerőforrás-tanácsadó cég elemzésében. A tanulmány 143 város megélhetési költségeinek elemzése alapján készült, ahol 200 a megélhetéshez szükséges termék árait vizsgálták meg, így a lakhatást, a közlekedést, az élelmiszert,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés