Előfizetői tartalom

További bosszúságokat okoz a 4-es metró

Portfolio
Csúszik a Szabadság híd október végére tervezett üzembe helyezése, mivel a forgalom csak akkor indulhat meg rajta, ha ezt a 4-es metró Fővám téri építési munkálatai lehetővé teszik. Ez utóbbi késése miatt pedig a híd átadása várhatóan december 20-ig elhalasztódik. Módosul a kivitelezés költsége is, mely a tervezett 4.8 milliárd forint helyett, csak 600 millió forinttal drágábban valósulhat meg - írja a Magyar Nemzet.

Bár a Szabadság híd munkálatai jól haladnak, a Fővám téri metrómegálló építésének csúszása miatt, a híd csak a korábbi tervezett időpontnál később kerülhet átadásra. Ez év végére kaphatják vissza a budapestiek, a Feketeházy János tervei alapján 1896-ban épült 334 méter hosszú Szabadság hidat, melyet először a II. világháború után, majd a nyolcvanas évek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés