Előfizetői tartalom

2010-ig nem lélegezhet fel a Baross tér

Portfolio
Bár a Baross tér közlekedési helyzete 2009 tavaszára nagyrészt rendeződik, azért a továbbiakban is forgalmi változásokkal kell számolni, a közlekedés várhatóan csak a 4-es metró munkálatainak tervezett 2010-es befejeztével áll majd helyre. A tér helyzetét pedig csak tovább bonyolíthatja a Thököly út hamarosan kezdődő ideiglenes felújítása - írja a Magyar Nemzet.

A 4-es metró Baross téri állomásának építése miatt kialakult forgalmi rend egyelőre biztosan nem változik. A közlekedés a főváros egyik fő csomópontján, csak 2010-re állhat helyre. A célforgalom, a BKV járművei és a taxik is zavartalanul haladhatnak át a téren ill. a Thököly úton 2009. április közepéig, ugyan ezt követően ideiglenes forgalmi változásokra a kivitelezés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés