Előfizetői tartalom

Népszerű az új irodafolyosó?

Portfolio
A Citibank szolgáltató központja, illetve a Vodafone operációs központ bérletét követően újabb nagybérlővel írt alá szerződést az Arena Corner irodaházban az Orco Property Group, az épület tulajdonosának vagyonkezelője. A Könyves Kálmán körút-Hungária körút mentén körvonalazódó irodafolyosón elhelyezkedő épület új bérlője Raiffeisen Bank, közel 8.500 nm-es bérterülettel. Az épület telítettsége ezzel megközelítette a 80 - 90% - os telítettséget.

“Több céggel tárgyalunk a ház még kiadó felsőbb szintjein ill. a fölszinten elhelyezkedő kb. 3000-4000 négyzetméter területre is. A közel 800 négyzetméteres étterem-kávézó és két kisebb bérlő tárgyalásai is lezárultak, hamarosan ők is beköltöznek és elkezdik a munkát." - nyilatkozta Vajda Tibor, a bérbeadás koordinálását végző Colliers ügynökség projekt-felelőse....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés