Előfizetői tartalom

Négy csillagos bungalók Füreden

Portfolio
Jó ötlet, de eddig mégsem váltotta be a kívánt reményeket a füredi görög falu. Az ingatlanok 70%-át birtokló Icon Build Kft. most új koncepciót dolgozott ki a létesítmény felélesztésére, a megvalósítani kívánt szórakoztatóközpont, valamint a még nyáron elkészülő 50 bungaló négycsillagos szállodává alakítása - írja a Napi Gazdaság.

A Füreden megvalósított görög falu, eddig nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért az ingatlanok 70%-át birtokló Icon Build Kft. a koncepció újrafogalmazása mellett döntött, egy olyan mediterrán telephelyet kívánnak kialakítani, ahol a kis és a nagyobb pénztárcával rendelkezők is megtalálják a szórakozási lehetőségeket. A falu felélesztését célozta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés