Előfizetői tartalom

Végetérhet a dublini irodások jó világa

Portfolio
Az eddig magukat nagyon kedvező helyzetben érző dublini irodatulajdonosok feje fölé, az év hátra levő részében sötét felhők tornyosulhatnak. A romló gazdasági környezet hatására várhatóan az irodák iránti kereslet visszaesésére kell számítani, az év első felében ebből azonban még nem sokat lehetett érzékelni, összesen 80 ezer nm-es területet sikerült kiadni - áll a CB Richard Ellis elemzésében.

Nincsenek könnyű helyzetben az irodatulajdonosok Dublinban, a romló gazdasági körülmények hatását csak tetézi, hogy az irodák iránti kereslet is gyengülni látszik, ami jelentős befolyással lehet a 2009-es bérbeadási aktivitásra, derül ki a CB Richard Ellis (CBRE) által szerdán publikált tanulmányból. Az eredmény azért is érdekes, mivel ma az irodapiacot a jó bérbeadási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés