Előfizetői tartalom

Hotel nyílik az Úttörő Áruház helyén

Portfolio
Az egykori Úttörő Áruház helyén épül a 'First Site' Hotel és Irodaház. Az épületkomplexum közel 23.000 m2 bérbeadó kereskedelmi területtel rendelkezik, és helyet ad hotelnek, étteremnek, irodáknak valamint egy bevásárló passzázsnak is. Az V. kerületi, vegyes hasznosítású fejlesztés lendületet adhat a hajdan népszerű belvárosi bevásárló környéknek számító Kossuth Lajos utca újjáéledésének.

A 4.000 nm ‘A’-kategóriás irodaterület mellett az épületben egy 190 szobás, négycsillagos hotel (melyet a spanyol Hotusa Hotel üzemeltet majd), egy étterem, egy fitnesz- és egészségközpont, valamint számos kiskereskedelmi egység színesíti majd a szolgáltatások palettáját. Az épület kínálati bérleti díjai 17-20 euró/nm körül alakulnak majd, a bérbeadásért felelős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés