Előfizetői tartalom

Megszépülhet Balatonfüred

Portfolio
Balatonfüred önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében 1,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert a reformkori városközpont fejlesztésére. A kiemelt projektnek köszönhetően a 2005-ben műemléki jelentőségűnek nyilvánított városrészben lehetőség nyílik a leromlott állapotú Vasary Kastély, két múzeum, számos tér és park felújítására.

Balatonfüred a balatonfüredi kistérség szervező központja, a Balaton Régió egyik legnagyobb kulturális és történelmi hagyománnyal rendelkező települése. A reformkori városrész, a Balaton partján fekszik, a Balatoni Riviéra övezetében. Ez a városrész 2005-ben Műemléki Jelentőségű Terület besorolást kapott. A projekt a város hosszútávú stratégiai céljaihoz illeszkedik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés