Előfizetői tartalom

Fellendülőben a körút?

Portfolio
A német Schlecker drogéria, valamint az orosz Rosinter Restaurants legújabb üzleteit a budapesti retail-piac éledezni kezdő területén, a Margit körúton nyitja meg. Bár a nemzetközi kiskereskedelmi láncok részéről továbbra is erős az érdeklődés Budapest belvárosi üzlethelyiségei iránt, a körút általában nem számít a legkedveltebb helyszínnek.

A drogéria-szegmensben piacvezetővé vált, 13 országban jelen lévő német lánc, a Schlecker, legújabb budapesti üzletét a retail-piac fellendülőben lévő területén, a Margit körúton nyitja meg. A szokásosnál nagyobb méretű, 1000 m2-es üzlethelyiséget korábban a Schlecker konkurense, a Rossmann bérelte. Szintén forgalmas, körúti lokációt keresett az orosz tulajdonú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés