Előfizetői tartalom

Lángos reloaded - Magyarokon múlik a magyar tenger sorsa

Portfolio
Hogy képzeli el a Balaton fejlesztését Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb ingatlanfejlesztője? Kell-e tartanunk a Balaton "túlfejlesztésétől"? Megalapozott-e a jelenleg Magyarországon tapasztalható hotelpiaci boom? A balatoni zászlóshajó projekt mellett mik a cégcsoport jövőbeli tervei? John Newtonnal, az SCD csoport partnereként a Balaton-parti fejlesztések kapcsán ismertté vált Quinlan Private Golub magyarországi vezetőjével beszélgettünk. Interjú.

A hitelpiaci válság hatásai kisebbek a régióban. Portfolio.hu: A Quinlan Private Golub (QPG) a Balaton-parti projektjeiről vált ismertté Magyarországon, miközben a QPG az egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő a kelet-közép-európai régióban. Mi motiválta a QPG-t a magyarországi megjelenésre és milyen irányban terjeszkedik a cégcsoport? John Newton: A magyarországi terjeszkedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés