Előfizetői tartalom

Világhírű építész iroda tervezi a Wing új projektjét

Portfolio
A világhírű építész iroda a Foster+Partners készíti a beépítési koncepcióját annak a Wing (korábban Wallis Ingatlan) fejlesztésnek, amely várhatóan 2009-ben indul és előreláthatólag 2016-ig tart. A multifunkcionális épületegyüttes a Lágymányosi hídtól délre, a pesti oldalon a Duna partján helyezkedik majd el, és az irodák mellett lakásoknak, üzleteknek, éttermeknek és szállodának is otthont nyújt majd.

A Wing közlése szerint az olyan referenciákkal rendelkező iroda, mint a Swiss Re irodaház (londoni ’uborka’) vagy a Temze fölött átívelő Milleneum Bridge korábban még nem tevékenykedett Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban is csupán néhány projektben működött közre. Az új ingatlankomplexum fenntartható építészet kegyében készül. A beépítés módja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés