Előfizetői tartalom

Kínába menekülnek az ingatlanbefektetők

Portfolio
A DTZ szerint az a hitelpiaci válság első szakasza idén véget érhet, azonban az árazásra gyakorolt nyomás és a finanszírozási problémák 2009-ben is jelen lesznek az ingatlanpiacokon. A globális ingatlanbefektetések a közeljövőben Ázsia piacain, főként Kínában koncentrálódhatnak. A piaci várakozások ugyanakkor korántsem optimisták.

A DTZ felmérése szerint az európai piaci szereplők 75%-a számít a finanszírozás nehezülésére 2008-ban, és 45%-uk a finanszírozási hányad további csökkenését valószínűsíti a következő időszakban. A fenti várakozások a DTZ Money into Property nevű kutatásának eredményeit tükrözik, amely 38 európai, ázsiai és amerikai ország szakértőinek megkérdezésével készült....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés