Előfizetői tartalom

Hódít a loft stílus az irodáknál is - Átadták a Flórián Udvart

Portfolio
Megújult a korábbi Magyar Királyi Dohánygyár és hozzá tartozó épület együttes, s benne 10300 nm-es "A" kategóriás irodafelület kapott helyet. A Flórián Udvar II. ütemének átadásával lázarult a 2006-ben elkezdett 3 milliárd forintos költségvetésű projekt, melynek különlegessége, hogy a fejlesztő BIF loft stílusú irodákat álmodott az épületbe, 7000 nm-es felület esetén a belmagasság eléri az 5 métert.

Ma délelőtt átadásra került a Flórián Udvar második, egyben záró üteme, mely a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. 3 milliárd értékben megvalósuló "A" kategóriás irodafejlesztési projektje Óbuda Központjában. A korábbi Magyar Királyi Dohánygyár egykori épületében és a hozzá kapcsolódó Kórház, Polgár és Tavasz utca felől körbehatárolt épületegyüttesben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés