Előfizetői tartalom

Enyhül a nyomás az ingatlanbefektetési piacokon?

Portfolio
Az európai ingatlan befektetési piacon az elmúlt időszak ingatlanpiaci felfordulása ellenére a vártnál kevesebb "kényszertranzakcióra" került sor 2008 első felében. Ez részben annak köszönhető, hogy 2007 második felével ellentétben árkorrekció lassabban és racionálisabban zajlott le - derül ki a Savills European elemzéséből.

A piaci helyzet enyhülése részben annak tudható be, hogy a közel-keleti befektetők és a német alapok továbbra is aktívak az európai piacokon, különösen az Egyesült Királyságban, ahol az áresés a legdrasztikusabb volt. A befektetési volumen ugyanakkor szignifikánsan csökkent 2008 első felében. Ez főként a portfólió ügyletek és a 100 millió euró feletti tranzakciók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés