Előfizetői tartalom

Accor hoteleket vásárolt az AXA REIM

Portfolio
Egy 57 hotelből álló portfóliót értékesített az Accor hotel csoport, melyet a későbbiekben bérleti szerződés keretében visszabérel majd a vásárló AXA REIM-től. Az eladásból befolyt bevételek egy részét az Accor az értékesített hotelek felújítására fordítja, s az éves forgalom 16%-át biztosítja majd bérleti díjként az AXA-nak - írja a PropertyEU.

Az AXA REIM, a francia Caisse des Depots et Consignations bankból, az AXA befektetési alapjából, a European Hotel Venture-ből és az Alternative Property Income Venture-ből álló konzorcium nevében, 57 francia és svájci hotelt tartalmazó Accor hotel portfóliót vásárol meg az idén egy még 2007 végén aláírt szerződés keretében. A vásárlás 49 hotel helyszín esetében már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés