Előfizetői tartalom

Közeleg az év ingatlanüzlete - Új székházba költözik a MÁV

Portfolio
Miközben tavaly a Posta hatalmas bérleti szerződése volt a magyar irodapiac legnagyobb tranzakciója, idén a MÁV költözhet új székházba. Információink szerint 21 000 négyzetméter A kategóriás irodaházat keres a vasúttársaság. 5 irodaház fut versenyt a MÁV kegyeiért. A MÁV irodatendere kicsit jobban átgondoltnak tűnik, mint annak idején a Postáé, a bérirodára váltás valószínűleg jelentősen javítja a hatékonyságot, ugyanakkor sokakban felmerülhet, hogy minek egy veszteséges állami vállalat részére egy vadonatúj A kategóriás irodaház.

5 esélyes A MÁV Zrt. - valamint egyes leányvállalatai - a Budapest területén egymástól jelentős távolságban elhelyezkedő, korszerűtlen és gazdaságtalanul üzemeltethető irodaépületekben működő egységeit kívánja a főváros közigazgatási határain belül, jó közúti megközelítéssel és tömegközlekedési feltételekkel bíró "A" kategóriájú bútorozott irodaházban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés