Előfizetői tartalom

Dübörög Abu Dhabi ingatlanpiaca

Portfolio
Mint ismeretes, az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb gazdasági erővel rendelkező tagjainak ingatlanpiacai szédületes boomot élnek meg napjainkban. Az ingatlanpiaci guruk szeme már jó ideje az "olaj utáni korszakra" felkészülő Dubaj és Abu Dhabi ingatlanpiacain függnek. Az Aldar Properties, Abu Dhabi legnagyobb ingatlanfejlesztője négy ingatlanalap elindítását jelentette be a közelmúltban, amelyek az emírség virágzó retail-, iroda-, lakóingatlan- és hotelpiacaihoz biztosítanak hozzáférést - írja a Financial Times.

Az Aldar Properties négy alapja az első Abu Dhabiban indított ingatlanalapok között szerepelnek. Az Abu Dhabi tőzsdén jegyzett ingatlan cégcsoport részvényeinek 25%-át közvetve vagy közvetlenül az állam birtokolja, a maradék 75% közkézhányadon forog. A cég mintegy 65 milliárd dollár értékű portfoliója az emírség folyamatban lévő ingatlanfejlesztésének legalább harmadát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés