Előfizetői tartalom

Nincs vörös, nincs narancs - Az Országgyűlés elfogadta a Balaton-törvény módosítását

Portfolio
2008. június 9-én az Országgyűlés nagy többséggel - 341 szavazattal - elfogadta a Balaton területrendezései tervének és a tó területrendezési szabályzatának, a Balaton-törvénynek a módosítását. Ezzel lezárult a több mint három éves szakmai felülvizsgálati szakasz, amelyben számos civil szervezet, a kormányzati oldal és a Balatoni Fejlesztési Tanács vettek részt.

Nem lesz logisztika az M7-es mentén. A módosítást elsősorban a megváltozott jogszabályi környezet, valamint az új Országos Területrendezési Terv elfogadása indokolták. Dr. Suchman Tamás, a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke üdvözölte a törvény széleskörű támogatását - "Úgy tűnik, kialakult a konszenzus egy depolitizált Balatonról"- mondta. A törvénymódosításban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés