Előfizetői tartalom

Így építs plázát! - Döntő tényezők a kereskedelmi ingatlanfejlesztésben

Portfolio
A kereskedelmi ingatlanfejlesztés során a fejlesztők és üzemeltetők, nagy hangsúlyt helyeznek a vásárlóerő, vásárlói szokások, konkurenciaelemzés, majd nyitás után az elégedettségi vizsgálatok elvégzésére és folyamatos frissítésére. A legfontosabb szempont a vásárlási helyszínek kiválasztásában a termékek minősége és árszínvonala, illetve az üzlet választéka - derül ki a Hypo Alpe-Adria Leasing elemzéséből, amely a magyar kereskedelmi ingatlanpiacon kialakult trendeket, a fejlesztői és a vásárlási szempontok alakulását vizsgálja.

A választékot értékelve a fogyasztók jellemzően a minőség és az árszínvonal arányosságát várják el. Különböző fogyasztói megkérdezések eredménye szerint a választék, a frissesség, valamint a minőség is előkelő pozíciót ért el. Az üzletek kiválasztásában szintén fontos szempont a lakóhelyhez vagy munkahelyhez való közelség, ez különösen a napi bevásárlások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés