Előfizetői tartalom

Zuhanó ingatlanárak New Yorkban?

Portfolio
A Wall Street Journal információi szerint a korábbi piaci értéküknél 20-30 százalékkal alacsonyabb vételáron adná el három felhőkarcolóját Manhattanben a Deutsche Bank. Az érintett felek által egyelőre nem megerősített tranzakciókat árgus szemmel figyelik New York-ban, hiszen azok benchmark-ként szolgálhatnak a manhattani prémium irodatranzakciók árazását illetően.

A Deutsche Bank a WSJ információi szerint a nehézségekkel küzdő Harry Macklowe ingatlanfejlesztőtől fedezetként a bank tulajdonába került hét irodaházból értékesítene hármat. A lap értesülései szerint a bank már meg is állapodott a Shorenstein ingatlanbefektető céggel két irodaház eladásáról, s a megállapodott vételár mintegy 20-30 százalékkal alacsonyabb annál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés