Előfizetői tartalom

Mindig is tengerparti nyaralóra vágytál? - Most vedd meg!

Portfolio
Leeresztő amerikai ingatlanbuborék, lefelé csordogáló lakásárak, sub-prime válság, majd drámai árzuhanás és globális pénzügyi válság - a történetet valószínűleg senki sem először hallja. Az amerikai ingatlanárak csúfos fiaskója nem új történet, azonban van ennek egy-két pozitív következménye is, például potom lakásárak Floridában.

Amerika, az ígéret földje. Az elmúlt hónapokban amerikaiak milliói voltak kénytelenek szembesülni azzal, hogy bedőlt jelzáloghitelük miatt a hitelező bankjuk árverésre bocsátja egykori otthonukat. A végrehajtási eljárások kényszerértékesített lakások tömegét küldték a piacra, a túlkínálat pedig rohamos ütemben nyomja lefelé az árakat. Szakértők szerint jelenleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés