Előfizetői tartalom

Dráma az amerikai lakáspiacon - Egyet fizet kettőt kap!

Portfolio
Ha a napfényes Kalifornia kellemes időjárása és a homokos strandok nem lennének elég vonzó paraméterek, az amerikai San Diegoban egyéb csábító ajánlatokra is bukkanhatunk: egy ingatlanfejlesztő "egyet fizet-kettőt kap" akcióval kísérel meg túladni eladatlan lakásain-írja a Reuters. Mindez jól érzékelteti az ingatlanfejlesztők kétségbeesett próbálkozásait a siralmas állapotban lévő amerikai lakáspiacon.

A bedőlt lakáshitelektől, kényszerértékesítésektől megtépázott amerikai lakáspiacon a fejlesztők kétségbeejtő értékesítési adatokkal küzdenek. Többek között a Michael Crews Development nevű ingatlanfejlesztő is szokatlan akcióra kényszerült: az előkelő Escondidoban épített, 1.6 milliárd dolláros luxusbirtokai mellé ajándékba ad egy másik, nagyjából 400,000 dollárt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés