Előfizetői tartalom

Csökken az ingatlanbefektetők étvágya Európában

Portfolio
Az európai ingatlanbefektetési aktivitás - a várakozásoknak megfelelően - a nemzetközi hitelválság hatására tovább lassult 2008 első negyedévében - derül ki a CB Richard Ellis legújabb elemzéséből. Az európai ingatlanbefektetések összértéke az első negyedévben 37 milliárd eurót tett ki, szemben 2007 utolsó negyedévének 57 milliárdos értékével.

Visszaeső befektetési volumen. Az aktivitás csökkenése már 2007 végén egyértelműen látszott, és 2008 első negyedében még hangsúlyosabbá vált: a legtöbb kontinentális európai piac a befektetői aktivitás csökkenéséről számolt be. Az Egyesült Királyságban azonban, ahol a visszaesés a leghamarabb következett be, a befektetések nagyjából 10 milliárd eurót tettek ki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés