Előfizetői tartalom

Veszteséges negyedév az Orco-tól

Portfolio
13 millió euros veszteséget könyvelhetett el az Orco Property Group az első negyedévben, ezzel valamelyest alulmúlva a piaci várakozásokat, a Wood, az Atlantik és a Ceska Sporitelna is szignifikánsan job eredményt várt a prágai székhelyű ingatlanfejlesztőtől. A vártnál nagyobb veszteséget alapvetően a finanszírozási költségek növekedése és az ingatlaneladások jelentős visszaesése okozta.

Az Orco fejlesztési aktivitása az első negyedévben jelentősen alulmúlta az előzetes várakozásokat, aminek értelemszerű következménye volt, hogy a fejlesztési üzletág árbevétele szignifikánsan visszaesett a 2007-es év azonos időszakával összehasonlítva.A Prágában, Párizsban, Varsóban és Budapesten jegyzett cég ingatlanértékesítései is lelassultak. Bár a jelenlegi ingatlanpiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés