Előfizetői tartalom

A Trigránit is Oroszországban nyomul-a Real Viennáról jelentjük

Portfolio
A TriGránit üzleti dinamizmusát nem vetette vissza a nemzetközi pénzpiacok felbolydulása, a cég idén is számos projektbe kezd, többnyire Oroszországban - mondta el Kibédi Varga Lóránt, az ingatlanfejlesztő társaság vezérigazgatója a bécsi Real Vienna ingatlanbefektetési és fejlesztési vásáron. A TriGrániton kívül még hat magyar kiállító vesz részt a Közép-, Kelet - és Délkelet-Európára összpontosító három napos szakkiállításon.

A TriGránit stratégiai fókuszát jelentő kelet-közép-európai piac lendülete töretlen, és a beruházási kereslet magas szintje a következő években is minden bizonnyal fennmarad - szögezte le Kibédi Varga Lóránt. A cég idén is számos beruházásba fogott bele, melyek mögött nemzetközi bankokkal megkötött finanszírozási megállapodások állnak. A Trigránit leggyorsabban növekvő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés