Előfizetői tartalom

Felpezsdül a budapesti CBD

Portfolio
A Központi Üzleti Negyed eredetileg a bankok és pénzügyi tanácsadó vállalatok kedvelt székhelye volt, és a közelmúltban sokan közülük már elhagyták belvárost és távolabb fekvő modern irodaházakba költöztették központjukat. A Központi Üzleti Negyed azonban a térségben startoló projekteknek köszönhetően újjászületőben van, és újra vonzó irodai célpont lett - fejti ki a Colliers irodapiaci felmérésében.

Budapest Központi Üzleti Negyede (CBD) Budapest V. kerületét és az Andrássy út Deák-tértől az Oktogonig tartó szakaszát foglalja magában. Az irodapiac kiindulópontjának számító Központi Üzleti Negyedben jelenleg 179 000 négyzetméter bériroda-területet tart nyilván a Colliers, melynek 13%-a jelenleg még bérlőre vár. Az ingatlantanácsadó cég előrejelzése szerint a kínálati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés