Előfizetői tartalom

Bővül a Csaba Center

Portfolio
Az 53 ezer négyzetméterről 80 ezer négyzetméteresre bővülő Csaba Center, ezen méretével továbbra is a legnagyobb vidéki bevásárlóközpont marad Magyarországon. A fejlesztések összértéke megközelíti a négymilliárd forintot, bővül a parkolóház, új kereskedelmi egységek nyílnak, s 2500 négyzetméter bérelhető irodafelületet hoznak létre - írja a Világgazdaság.

A békéscsabai Csaba Center közel négymilliárd forint összegű beruházás eredményeként 53 ezer négyzetméteres alapterülete 80 ezerre emelkedik, s így továbbra is az ország legnagyobb vidéki bevásárlóközpontja marad. A hat éve működő bevásárló- és szórakoztató központ akkor elkészült első ütemű szintén négymilliárd forintba került. A mostani fejlesztések között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés