Előfizetői tartalom

Válság van-e a magyar ingatlanpiacon? (Vélemény)

Portfolio
Örök érvényű közgazdasági szabályok szerint válságot nem egyetlen rossz hír okoz, hanem több rossz tendencia együtthatása. Most van globális hitelpiaci válságunk, nemzetközi recessziónk(?), drasztikus élelmiszer- és energiaár-emelkedésünk és (hogy ne csak a nemzetközi tendenciákra hagyatkozzunk) egy eddig nem túl jól sikerült belpolitikai reformunk, amely könnyen előrehozott választásokba torkollhat. Járosi Tamás, a Károlyi István Városközpontot fejlesztő CEU Reality vezetőjének véleménye.

Ennyi rossz hír elegendő is lehetne arra, hogy válságról beszéljünk. Mindenesetre mondhatjuk, hogy szokatlan és mindeddig ismeretlen helyzet alakult ki, amely lehetetlenné teszi a statisztikai alapú elemzéseket. Mi fog történni a következő 6-12 hónapban hazánk piacán? Csak "kristálygömbbe" nézhetünk, és logikai következtetéseket vonhatunk le a tendenciák nyomán, más - ennél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés