Előfizetői tartalom

Ázsia felé fordulnak az ingatlanbefektetők?

Portfolio
A sub-prime válság drámai hatásai ellenére az Egyesült Államok és Európa ingatlanpiacai a teljes 2007-es évet tekintve jól muzsikáltak, a hitelpiaci válság viszont egyes piacok fejlődését kettétörte. A jelenlegi viszonyok között az USA és Európa ingatlanpiacainak bizonytalansága miatt a befektetői tőke elsőrangú alternatívára találhat Ázsiában, ugyanakkor az említett régiók is várhatóan lassan magukhoz térnek és egyes szegmensekben ígéretes befektetési lehetőségeket kínálnak.

Néhány zakó után stabilizálódás. A Savills Nemzetközi Ingatlanpiaci Jelentése szerint a 2007 évi kereskedelmi ingatlan-tranzakciók értéke Európában megközelítőleg 170 milliárd euróra rúgott, amely csak kismértékben marad el a 2006-os rekord volumentől. A legjelentősebb korrekció az Egyesült Királyság ingatlanpiacán következett be. A szigetországban csökkentek a hozamok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés