Előfizetői tartalom

Belehúz az ír QPG

Portfolio
A nyugat-európai visszaesés következtében a QPG fejlesztési súlypontját régiónkba helyezheti át, a korábbi 20%-os arány helyett, tevékenységének 70%-át összpontosíthatja a térségre. A tervek célpontjai közül Magyarország sem hiányzik, a Quilan több városban is vizsgálódik a fejlesztési lehetőségeket illetően - írja a Világgazdaság.

A Quinlan Privat Golub (QPG) felgyorsította a Jurys Inn és a Yasmin szállodák megnyitásának előkészítését a régió országaiban, közöttük Magyarországon is. A közelmúltban a cég megvásárolta az első telket a IV. kerületben, ahol a 220 szobás Jurys Inn hotel nyithatja meg majd kapuit 2010-ben. A QPG-nek azonban még további tervei is vannak, az SCD-vel közös balatoni beruházásokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés