Előfizetői tartalom

Ingyen lakás? - Nem lehetetlen!

Portfolio
A legkedvezőbb módja megszerezni valamit, ha az ingyen van. Ez történhet akkor, ha egy adott ingatlant nem megvásárolunk, hanem egyszerűen csak elbirtokoljuk. Erre a legnagyobb sanszunk egy állami tulajdon esetén van, mivel bár már jóval kevesebb eséllyel, de esetleg még ráakadhatunk egy-egy "gyöngyszemre", amit elbirtokolhatunk, mint ahogy az a közel múltban történt egy Várnegyedben található 700 nm-es terület esetében. De ezek alapján azért senki ne gondolja, hogy olyan egyszerű lenne elbirtokolni egy ingatlant, a terület meglehetősen ingoványos, s végül még veszíthetünk is a dolgon, ha nem vagyunk elég körültekintőek.

Sokak fantáziáját megmozgatja, ha valamihez ingyen lehet hozzájutni, pláne ha még különösebb erőfeszítéseket sem kell az ügy érdekében tenni. Egy már nem új keletű szabály értelmében, ha valaki meghatározott ideig használ egy ingatlant, akkor bizonyos feltételek teljesítése esetén lehetősége van azt elbirtokolni. De ne szaladjunk ennyire előre, az elbirtoklásnak szigorú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés