Előfizetői tartalom

Nem tudunk élni a kedvező hardverekkel - Budapest a külföldiek szemével

Portfolio
Budapestet szeretik és izgalmasnak tartják az itt élő külföldiek a fantasztikus lehetőségek, az események sokszínűsége, a város adottságai és kontrasztjai miatt. Emellett problémákat is látnak, elsősorban abban, hogy a város az adottságait nem használja megfelelően, sokszor talán nincs is azoknak tudatában - derül ki a Studio Metropolitana Budapest (SMB) Futurbia program keretében tartott fókuszcsoportos beszélgetésén, ahol a Budapesten élő külföldiek mondták el véleményüket a városról, és ötleteket adtak a fejlesztési irányokra vonatkozóan.

A fővárosban élő külföldiek Budapestet a Duna gyöngyszemének tartják, egy olyan kulturális centrumnak, ahol sokféle esemény, gazdag alternatív kultúra és sok fesztivál van jelen, amely egyúttal fiatalos atmoszférát teremt. Budapest számos olyan adottsággal rendelkezik, amely megkülönbözteti más városoktól. Tranzitváros nyugat és kelet Európa között. A külföldiek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés