Előfizetői tartalom

Közel 2 millió négyzetméteren dolgozunk

Portfolio
A Budapesti Ingatlan-tanácsadók Egyeztető Fóruma (melynek tagjai: CB Richard Ellis, Colliers International, Cushman & Wakefield, DTZ, és Jones Lang LaSalle) 2008 első negyedévére vonatkozó irodapiaci adatai szerint a budapesti irodapiac mérete elérte az 1,9 millió nm-t az 2008 első negyedévére. A kínálathoz képest magas kereslet következtében a kihasználatlanság a Belvárosban és a Központi Piacokon csökkent.

A budapesti irodapiac mérete elérte az 1,9 millió m2-t 2008 első negyedéve során. Január és március között összesen 41.900 m2 új irodát adtak át. Ez négyszer annyi, mint 2007 ugyanezen időszakában, de az előző negyedévhez képest 25 százalékos csökkenést jelent. Négy új irodaházat adtak át a Nem-Központi Piacon: a XIII. kerületben a BSR Centert (25.500 m2) és a Gateway...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés