Előfizetői tartalom

Nemcsak sztrájk idején... - Biciklikölcsönző hálózat Budapesten?

Portfolio
Több nyugat-európai város mintájára kerékpárkölcsönző hálózatot alakítana ki Budapest belső kerületeiben Erzsébetváros polgármestere. A VII. kerület a maga részéről meg is teszi az első lépéseket, Erzsébetváros 54 pontján utcai bringatárolókat helyeznek el, ahol összesen 270 kerékpárt lehet majd elhelyezni - írja a Népszabadság.

A rendszer Hunvald György polgármester szerint ugyanazon az elven működne mint számtalan nyugat-európai nagyvárosban, azaz egy mágneskártyával lehetne "kiváltani" a bringát bármely utcai tárolóból, s azt a város bármely más ilyen tárolójában vissza is lehetne adni. A felhasználók értelemszerűen a mágneskártyára töltenék fel a kauciót és a használati díjat. A VII....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés