Előfizetői tartalom

Horvátország sem menekülhet - Plázaláz délen

Portfolio
Bár déli szomszédunkban a magas rendelkezésre álló jövedelem és a turisták serege plázafejlesztésekért kiáltozik, jelenleg nem sok bevásárlóközpont áll rendelkezésre. A kínálat felzárkózásához azonban nem sokat kell várnunk, jelenleg 300,000 nm kereskedelmi ingatlanterület fejlesztése van folyamatban. Az irodapiac egészségesnek tűnik, a kihasználatlansági ráta rekord alacsony szintet ért el 2007-ben. A horvát ingatlanpiacon az eladók szokás szerint felülpozícionálják fejlesztéseiket, ugyanakkor a vevők még nem tartják eléggé érettnek a piacot.

Plázaláz. A kereskedelmi ingatlanfejlesztés az elmúlt időszakban nagyrészt Zágrábban koncentrálódott, de a fejlesztők növekvő érdeklődést mutatnak a vidéki régiós központok iránt, mint Zadar, Split, Pula, Rijeka vagy Eszék. Ez nagyrész a gyors ütemben haladó autópálya-fejlesztéseknek köszönhető. Főleg a nagy élelmiszer-és barkácsüzletláncok terjeszkedne a vidéki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés