Előfizetői tartalom

Elszálló árak Budapest mellett?

Portfolio
Mogyoród, Veresegyház, és Gödöllő ingatlanjai iránt folyamatosan nagy kereslet mutatkozik, de az árak magas szintje miatt a települések kezdik elhagyni a még megfizethető sávot. Másik jelenség, hogy a bővülő lakosság számot, és a vele együtt növekvő igényeket, csak nehezen sikerül követni, ezt jól mutatja például, hogy még mindig sok földúttal találkozunk errefelé autózva. Ez utóbbi jelenség alól Veresegyház kivételt képez, a három település közül itt mutatkoznak a legkedvezőbb jelek a fejlődésre.

Mogyoród. Mogyoród nem számít olcsónak, ingatlanárai meglehetősen magasak, ami az ingatlanpiac stagnálását hozta magával. Kereslet ugyan lenne az ingatlanok iránt, de fizetőképes már kevésbé akad. A jó közlekedési lehetőségek miatt sokan, elsősorban fiatal családok költöznének ki Budapestről a nyugodtabb környezet reményében, de a 20-25 milliós vételárakat nem engedhetik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés