Előfizetői tartalom

Horvátországban terjeszkedik a RE/MAX

Portfolio
Februártól magyar szakemberek irányítják a RE/MAX Horvátország munkáját. A horvát régió természetesen helyi munkatársakkal is dolgozik, azonban az üzletfilozófia meghonosítását és a RE/MAX brand bevezetését magyar szakemberek ellenőrzik - mondta Kesthely Bence a RE/MAX Magyarország regionális igazgatója.

Horvátországban minden adott ahhoz, hogy a nagy piaci szereplők is megjelenjenek a piacon. Az ingatlanközvetítési törvény tavaly októberi megjelenéséig ugyanis a piacon szinte kizárólag csak apró irodák működtek, amelyek működése gyakran hagyott kívánnivalót maga után. Az új törvény értelmében ingatlanokkal csak az foglalkozhat, akinek van szakvizsgája, megköti a felelősségbiztosítást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés