Előfizetői tartalom

Az eladó csak jól járhat (X)

Portfolio
Egyre inkább koncentrálódik a hazai ingatlanközvetítői piac, rövidesen nagyon nehéz lesz a kis irodáknak komoly ügyfélbázist szerezni és azt megtartani. Ráadásul több nagy nemzetközi lánc is terjeszkedést fontolgat a piacon, ám egy jól működő lánc felépítéséhez rengeteg energiára és kitartásra van szükség - legalábbis ez az álláspontja Szalay Kingának a piacvezető Duna House franchise-igazgatójának.

A napokban jelentették be Értékesítési Garancia nevű szolgáltatásukat, melynek keretében azt ajánlják: fizetnek, ha nem tudják eladni az Önök gondjaira bízott lakást. Ilyen még nem volt a hazai piacon, ennyire biztosak magukban? Egyrészt biztosak vagyunk magunkban, hiszen a Duna House nagyon jó eredményeket ér és ért el az értékesítés területén - erre egyik legfőbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés