Előfizetői tartalom

Felhőkarcoló Bukarestben

Portfolio
Újabb pláza épül Bukarestben, melyet az elkövetkező 3-4 évben nagy valószínűséggel még több követ. A Floreasce City projekt keretében megvalósuló beruházás keretében a román főváros egy bevásárló központtal és egy iroda blokkal gazdagodhat, melyben helyet kap egy 130 méter magas irodatorony (Sky Tower) is. Az osztrák Raifeissen csoporthoz tartozó, Raiffeisen Evolution által megvalósított fejlesztés értéke elérheti a negyed milliárd eurót.

Az osztrák Raiffeisen pénzügyi csoport ingatlanfejlesztő divíziója, a Raiffeisen Evolution beruházási munkálatokat kezd a Floreasca City elnevezésű projekt keretében Észak-Bukarestben, a fejlesztés értéke eléri a 200-250 millió-eurót. A leendő bevásárlóközpontot és az iroda blokkot egyszerre tervezik átadni, mivel az egyiket nehézkes addig működtetni, amíg a másik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés