Előfizetői tartalom

A legek országa? - Kína új csodái

Portfolio
Az Olimpia által generált ingatlan boom amellett, hogy megdöbbentő mennyiségeket emészt fel a Föld acélkészleteiből, a legmerészebb építészeti és technológiai elképzelések számára teremt lehetőséget. Hamarosan az "új Kína" tudhatja magáénak a világ legnagyobb repterét, a világ első fenntartható városát és a világ legmagasabb felhőkarcolóját, csak hogy párat említsünk a legek közül - a BusinessWeek összeállításából szemezgettünk.

A világ legnépesebb országa példa nélküli ingatlan-boom napjait éli. A legnagyobb aktivitás Pekingben és Shanghaiban tapasztalható, de más vidéki városokban is hatalmas fejlesztéseket valósítanak meg. A kevéssé ismert északi Harbin városának sziluettjét például egyenesen a tervezőasztalon álmodják meg - a vadonatúj városközpontban gombamód nőnek ki a felhőkarcolók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés