Előfizetői tartalom

Már nem éri meg Horvátország?

Portfolio
A magyar ingatlanvásárlók lelkesedése a horvát riviéra iránt még mindig töretlen, a legkeresettebb ingatlantípus továbbra is a tengerpartközeli újépítésű apartman. A nagy vásárok kora azonban úgy tűnik lejárt, az elmúlt években az ingatlanboom magasra röpítette az árakat. Eközben az évekkel ezelőtt vásárolt ingatlanok tisztázása és az ingatlan nyilvántartás rendbetétele folyik, azonban a piac még mindig nem tisztult le.

A középkategória a sláger. 1996 óta magyar állampolgárok néhány kivételt leszámítva korlátozás nélkül vásárolhatnak ingatlant Horvátországban. A lelkesedés továbbra is töretlen, és bár a tavalyi Vir-szigeti rombolás kissé visszavetette a vásárlási kedvet, azóta lecsillapodtak a kedélyek, és a horvát hatóságok szigorú fellépéséből okulva mind az építők/eladók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés